2.3.07

Optændt af uretfærdig harme

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg ser Ungdomshuset som Jenses mund. De unge er som Karius og Baktus som laver ballade og til sidst bliver det for meget. Er urolighederne i orden? - Nej. Er de forståelige? Ja. Det bliver kø ved håndvasken når der skal vaskes hænder. At købe Ungdomshuset er som at købe et vipsebo. Jeg har mest ondt af de unge samt politiet som blot passer deres job. Skurkene er efter min mening Københavns Kommune og Faderhuset. Når man roder i en lort kommer man til at lugte og jeg er bange for at det kommmer til at lugte rigtig længe. Om de så river Ungdomshuset ned vil det altid være de unges hus. Dem der troede at det var som at stjæle slik for børn har virkelig gjort i nællerne. En opfordring til de Unge: Meld jer ind i Faderhuset. Når i er mange nok, tager i det der tilhører jer; Undgnomshuset. Held og lykke.

Dan

Peter H. Olesen sagde ...

Hej Dan

Bortset fra at det lyder hyggeligt med sådan et vipsebo - en stor kollektivrede fyldt med muntert kvidrende vipstjerte? - så er ansvar noget man påtager sig, og ikke fralægger sig og derved påsmører andre. Man må træde i karakter og tage ansvaret for sine handlinger og ikke gøre sig til et evigt offer m/ bekymret forældreovervågning.
Men jeg er meget enig i at Københavns kommune dummede sig, da de for 7 - syv - år siden solgte huset (som jo iøvrigt aldrig har været ejet af de unge. De har haft brugsret over stedet, og dét er faktisk noget andet).
Kunne man ikke også vælge udover "de Unge" (sic) og politiet at have ondt af de mennesker på Nørrebro, som har fået brændt deres cykler og biler m.m. af - eller er det for privatmaterialistisk en tankegang?

Mvh.
Peter
formand for Forældre mod Ansvarsløse Handlinger begået i
Planlagt Affekt