7.5.07

Politisk hjælpeløs, en tilståelse

Min kynisme, individualisme og illusionsløshed burde gøre mig til ultraliberal eller højreanarkist. Min retfærdighedssans og magtlede gør mig en oplagt socialist. Selv er jeg i vildrede. Jeg blev myndig på kanten til 1980´erne. Midt i det man kaldte postmodernismen. Jeg er imod den til enhver tid siddende regering, sagde jeg dengang som nu. For tiden siger jeg det med stadig større overbevisning.

5 kommentarer:

Jakob Brøbecher sagde ...

Godt ord igen.

Men jeg synes nu, det kunne være spændende at få dig som MF for Ny Alliance. De er ikke min kop the (tilsyneladende - kan ikke snuppe Kader), men det er i hvert fald spændende, at der nu muligvis kommer andre boller på suppen.

Nynne sagde ...

In the words of "The Knife"
Naser Khader: Is it medicine or social skill?

morten sagde ...

Jeg vil tillade mig at tvivle på bollernes forskellighed - men en hver form for franktionering på højrefløjen er da et plus, ik?!

Peter H. Olesen sagde ...

Tja, splid er altid godt.
Men I har jo også nok at se til hos jer, Morten, tørklæde eller ej og alt det! (Hvis du altså er dén Morten!)

morten sagde ...

Jo, jo, det er skam den Morten... og splid er der så sandelig også i egne rækker.
Efter nærmere omtanke synes jeg måske heller ikke, at Ny Alliances fremkomst er en så glædelig begivenhed endda. Det er jo en oplagt chance for Fogh til at forlænge sit embede - og lige hvordan, Naser Khader havde tænkt sig at holde DF udenfor indflydelse, står endnu også lidt uklart for mig.
Dybest set er han vil bare bydreng for Pia K. Det var jo med ham, at tolerante medborgere her i landet lige pludseligt blev reduceret til stereotypen: halalhippie!