2.5.07

Tys tys

Det er meget godt at have planer, man skal bare være villig til at ændre dem, og i værste - eller bedste - fald skrotte dem. Når man arbejder sammen med andre mennesker skal man være villig til at lade sig påvirke, lade sig gribe af øjeblikket og omstændighederne.
Jeg er for tiden i gang med at indspille en plade, min første soloplade så at sige, og grunden til at jeg ikke har skrevet meget om dette projekt her på min blog, som ellers kun handler om mig og mit, er, at min bror - og sangskriverkollega gennem 25 år - også kender til internettet og heriblandt denne blogs eksistens. Han skal ikke vide for meget. Ligesom jeg ikke skal vide for meget om, hvad han går og foretager sig på det, der skal blive til hans solo-plade.
De to solo-plader bliver til slut samlet og udgivet som en dobbelt-cd. Det sker til september. Under fællestitlen Kain og Abel. Men det er om lang tid. Heldigvis. Der er endnu meget at gøre. I selskab med nye kolleger og - tør jeg bruge ordet - nye venner.
Jeg røber ikke for meget, hvis jeg fortæller om sangene på min plade, at de kredser meget om tab. Tab og tabere men også trods. Død og afslutning på forskellige planer, men også livsvilje, viljen til at rejse sig igen. Tunge sager, måske, men livet er ikke en skovtur. Og jeg synes også, at sangene er trodsigt muntre. De har titler som Mindestue for mig selv, Jeg har valgt at være ulykkelig og En tordensky på cykel. Det siger vel et eller andet. Uden at sige for meget. For min bror læser som sagt med.

5 kommentarer:

martin aitken sagde ...

Hvad udad tabes, må indad vindes - eller omvendt! I øvrigt er jeg næsten sikker på, jeg har set dig den dag på cyklen.

Anonym sagde ...

bliver det heller ikke den samme producer, der bliver koblet på de to skiver, eller den klare I måske også selv?

Peter H. Olesen sagde ...

Den dag, Martin? Du mener en af de dage!
Nej, Anonym, vi bruger ikke samme producer, ikke samme musikere, trænere, teknikere etc. Enhver der er associeret med min brors plade er bandlyst fra mine projekter. For evigt.

rasmus graff sagde ...

"for evigt".
det lyder - ja - tungt.
Glæder mig dog pisse meget til at lytte om lang, lang tid.

Zenia Effenberger Larsen sagde ...

Det lyder som et rigtig sjovt koncept, at I laver noget hver for sig, som I bagefter samler. Jeg kender ikke jeres musik sååå godt igen, men er blevet introduceret til det fra en ven, der har været til flere af jeres koncerter. Jeg synes, at jeres musik og tekster spiller rigtig godt sammen - og at teksterne er rigtig gode - så jeg glæder mig til at høre, hvordan I kommer til udtryk hver for sig, samlet. :)