21.2.07


Columbusæg

Hvis Ungdomshuset bliver ryddet, så ved jeg, hvor de kan gå hen >>

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Her har man så gået siden 1980-erne og ærgret sig over, at man sagde nej til at være statist i en koncertscene i "De Skrigende Halse" (i Ungdomshuset!!). Og så tror man lige, at man har fået en second chance, men ak nej; jeg må konstatere, at det er over en decade siden, at jeg har været blot i nærheden af de 30......
Øv! Nå, men til trøst vil jeg sove i min XXL-Joy Division t-shirt i nat!

Anonym sagde ...

Hvis man er over 30 år og absolut vil være statist i scenen fra Sods-koncerten i 1981, skal man være klædt ud som enten Jan Sneum eller Poul Borum!

Anonym sagde ...

Pissegod ide Anonymous!!!!!!

Anonym sagde ...

Men uups: Vi må jo lige koordinere; Det går jo ikke, at der dukker 2 Sneummer eller 2 Borummer op.....!

Anonym sagde ...

Var bloggeren egentlige ikke statist i De Skrigende Halse?
Nærmere bestemt i scenen med live-minde-minialbum-pladecover receptionen?

Peter H. Olesen sagde ...

Jo, det var han, to nætters hårdt men betalt arbejde.

Anonym sagde ...

Nå Blogger, så arbejdede du da 2 dage i 80-erne!

Peter H. Olesen sagde ...

"De skrigende halse" handler om firsermiljøet, men jeg mener nu at fimen blev optaget i begyndelsen af 90´erne. Jeg kan tage fejl, årtierne flyder sammen for mig.
Iøvrigt var jeg ikke - som visse andre - på permanent socialhjælp i 80´erne, men arbejdede som både trykker, handicapmedhjælper og pædagogmedhjælper (lissom de fleste) samt det løse.

daniel10 sagde ...

For lige at fastslå kronologien i forbindelse med "De skrigende halse": Handlingen skal forestille at foregå i Københavns punkmiljø i 1984. Filmen er dog fra 1993. Samme år som filmatiseringen af en af dansk litteraturs stærkeste romaner: "Det forsømte forår" (1940). Er selv for ung til at have været en del af 80'ernes punkmiljø og er nu for gammel (og reaktionær) til at identificere mig med Ungdomshusets oprør.