2.3.07

Det er ikke endnu et indlæg i debatten for og imod Ungdomshuset, blot en stadig ikke helt udfoldet - det er morgen - og vel heller ikke særlig original tanke: De kulturpersonligheder - som det vist hedder - som i deres forsvar for huset står frem og i aviser fortæller om de fremragende koncerter, som de i midten af firserne overværede på Jagtvej 69 med rockbands, som i mellemtiden er blevet mainstream, græder vel ikke kun over Ungdomshusets forsvinden, men lige så meget over deres egen mistede ungdom. Ungdommen har alle dage været et truet hus. Jeg har selv været der.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kredser du ikke selv lidt vel meget om din egen ungdom på denne blog, Olesen? Men selvfølgelig: Man skal da kaste med brosten når man selv bor i et ungdomshus.

Peter H. Olesen sagde ...

En blog er vel også et hus. Min blog er på samme tid et fader- og et ungdomshus. Er det svar nok? Eller skal jeg udtale mig til et dagblad om sagen? Og så er der iøvrigt ikke maskeforbud her i mit hus, Anonylous, det må da tiltale dig. Og hvis huset ikke tiltaler dig, kan du bare lade være med at besøge det. Det er så let.